• Profesionalism
  Profesionalism

  Succesul oricarei firme este dat de munca in echipa, de seriozitate si
  profesionalism.Munca in echipa este esentiala! Fiecare are locul lui si ceea ce face este determinant. 

 • Performanta
  Performanta
  Dotarile tehnice cu utilaje de inalta performanta, precum si echipa de profesionisti, prin competenta, profesionalism si calitatea serviciilor prestate, contribuie la realizarea celor mai indraznete proiecte.
 • Excelenta
  Excelenta
  11 ani de experienta in domeniul instalatiilor, constructiilor civile si industriale.Acest lucru s-a realizat datorita bunei calitati a serviciilor oferite si a eforturilor permanente de perfectionare. 

Lucrari in Curs

 • Bucuresti Mall Vitan
  Bucuresti Mall Vitan
 • Canalizare Pleasa
  Canalizare Pleasa
 • Parcare Brasov
  Parcare Brasov
 • Depozit Fetesti
  Depozit Fetesti

Nipter Construct

    S.C. NIPTER CONSTRUCT S.R.L.  este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2001. NIPTER CONSTRUCT s-a straduit şi a reuşit sa caştige o buna reputaţie in domeniul construcţiilor civile şi industriale. Acest lucru s-a realizat datorita bunei calitaţi a serviciilor oferite, a relaţiei de respect reciproc fata de colaboratori.

   Obiectul principal de activitate il reprezinta executia instalatiilor sanitare, de incalzire si de aer conditionat. 

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta calificare, de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.

   Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima si conform normelor legale in vigoare.

   Se are in vedere , in permanenta, imbunatatirea portofoliului de lucrari. Astfel, S.C.  Nipter Construct S.R.L. este prezentă în cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie prin experienţa tehnica a specialistilor sai,  la coordonarea eficienta a lucrarilor  si incadrarea in termenele de executie angajate.

   Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

  Calitatea lucrarilor executate,respectarea termenelor, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea Nipter Construct S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

Excelenta prin atitudine

Bottom ModuleEchipa constituita in 2001 a fost nucleul de dezvoltare a unei companii competitive ale carei cuvinte de ordine sunt experienta, profesionalismul si calitatea.

 

 

Calitate si Mediu

Bottom ModuleNe dedicam Calitatii Totale.Ne dedicam, nu numai respectarii conditiilor de calitate ale clientilor nostri, dar si depasirii lor. Imbunatatire permanenta.

Experienta

Bottom Module"11 ani" de experienta in domeniul instalatiilor, constructiilor civile si industriale.Acest lucru s-a realizat datorita bunei calitati a serviciilor oferite.

Echipa Nipter

Bottom ModuleO echipa de management buna poate transforma chiar si o idee mediocra intr-o intreprindere profitabila.

More

colour style colour style colour style colour style